Gerdie Jullens

 

Portret Gerdie Jullens schilderijen_551x551.jpg

Ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog, ZKM en NIP geregistreerd.
Als onafhankelijk specialist word ik door organisaties en bedrijfsartsen
in Noord-Nederland ingezet om mensen en organisaties te laten floreren.

Daarvoor:

Ieder mens wil ertoe doen, van betekenis zijn en erbij horen. Privé en op het werk. Daarvoor is het nodig dat mensen taken verrichten, communicatief zijn en samenwerken.
Dat vraagt om een gezonde balans tussen een mensgerichte en taakgerichte manier van werken. Soms zijn mensen echter te veel op zichzelf en hun taken gericht om zelfvoldoening te ervaren. Of andersom: ze richten zich te veel op de ander om waardering te krijgen. In beide gevallen is er een disbalans tussen het taak- en mensgericht functioneren van mensen.

Om mensen en organisaties te laten excelleren is het belangrijk om die disbalans in kaart te brengen en te herstellen. Dit doen we samen, doelgericht, ontwikkelingsgericht en met meetbaar resultaat.

Naast Arbeids- en Organisatiepsycholoog ben ik tevens 2graad docent koken. Het lijkt een rare combinatie, maar dat is het niet. Net als op de werkvloer is in de keuken een goede taakverdeling, vlotte samenwerking en heldere communicatie nodig voor het gewenste resultaat. Daarom kook ik, gecombineerd met mijn psychologische interventies, met medewerkers voor het bereiken van individuele- en organisatiedoelen. Dat kan bij teambuilding;  als onderdeel voor het selecteren van personeel en ook bij emotionele conflicten om de betrokkenen opnieuw met elkaar te verbinden.

Ik hou van een snelle en no-nonsense aanpak.
Mijn humor breekt vaak het ijs.

Wilt u nader kennis maken?

U kunt mij bellen op 06-51615400mailen of het ingevulde contactformulier verzenden.​