Koken als assessment

Veel activiteiten moeten onder tijdsdruk worden uitgevoerd. Een goede taakverdeling, een vlotte en prettige samenwerking en een heldere communicatie zijn dan essentieel voor een gewenst resultaat.
Van medewerkers wordt dus een balans tussen het taak- en mensgericht gedrag gevraagd. Dat is zo op de werkvloer, maar ook in de keuken. De keuken is daarmee een geschikte assessment situatie om de sollicitant te testen op zijn taak-en mensgerichtheid.
Samen met de assessor bereidt de sollicitant een gerecht. Afhankelijk van de vacante functie kan de assessor zich opstellen als leidinggevende of collega. De keuze van het gerecht en de complexiteit van de bereidingswijze hebben invloed op de samenwerking, communicatie en het resultaat.
Het assessment bestaat uit:
- Een voorbespreking met de opdrachtgever over de vacante functie.
- Een schriftelijke zelfbeoordeling van taak-en mensgericht gedrag door de sollicitant met de Ik-scan©, eventueel aangevuld met (persoonlijkheid) vragenlijsten en een IQ test.
- 1 kooksessie van 2 uur.
- Een beoordeling van de sollicitant met de Jij-scan©.
- Nabespreking van het kookproces, de uitkomsten van testen en de Jij-scan© en Ik-scans©.
- Rapportage en advies voor de opdrachtgever.
Resultaat
Klik hier voor het resultaat van een assessment.
Meer informatie?
U kunt mij bellen op 06-51615400, mailen of het ingevulde contactformulier verzenden.