Bemiddelen bij een persoonlijk conflict

Persoonlijk of relatie geraleerde bemiddeling; samen koken 2_551x551.jpg

Een verschil van mening tussen de werkgever en werknemer over tegengestelde belangen of over de manier van werken kan overgaan in een persoonlijk of relatie gerelateerd conflict. Men maakt elkaar verwijten, waardoor de relatie verslechtert en het zelfbeeld van de betrokkenen wordt geschaad. Dan helpt praten over tegengestelde belangen niet meer. In het ergste geval verliest de medewerker zijn of haar baan en kost het u als werkgever veel geld.

Om dit, en hoge juridische kosten, te voorkomen bemiddel ik als onafhankelijke partij tussen werkgevers en medewerkers door samen te koken.

Persoonlijke of relatie gerelateerde bemiddeling

Een persoonlijk of relatie gerelateerd conflict vraagt een andere aanpak: het uitvoeren van een gezamenlijke activiteit, die inhoudelijk los staat van het werk. De betrokkenen worden uitgenodigd voor een kooksessie. Ze maken samen een aantal gerechten, die gezamenlijk worden genuttigd. Door deze activiteit verbinden ze zich opnieuw met elkaar. Boosheid maakt plaats voor empathie, waardoor men kan zich beter in de ander kan verplaatsen en een taak gerelateerde bemiddeling mogelijk wordt.

Resultaat

Klik hier voor het resultaat van bemiddeling bij een persoonlijk conflict.

Meer informatie?

U kunt mij bellen op nummer 06-51615400, mailen of het ingevulde contactformulier verzenden.