Koken als assessment
Veel activiteiten moeten onder tijdsdruk worden uitgevoerd. Een goede taakverdeling, een vlotte en prettige samenwerking en een heldere communicatie zijn dan essentieel voor een gewenst resultaat. Van medewerkers wordt dus een balans tussen het taak- en mensgericht gedrag gevraagd. Dat is zo op de werkvloer, maar ook in de keuken. De keuken is daarmee een geschikte assessment situatie om de sollicitant te testen op zijn taak-en mensgerichtheid.
Samen met de assessor bereidt de sollicitant een gerecht. Afhankelijk van de vacante functie kan de assessor zich opstellen als leidinggevende of collega. De keuze van het gerecht en de complexiteit van de bereidingswijze hebben invloed op de samenwerking, communicatie en het resultaat.
Het assessment bestaat uit:
Resultaat
Er ontstaat een betrouwbaar beeld van een sollicitant over de mate waarin hij of zij in de vacante functie zal bijdragen aan de balans tussen taak-en relatiegerichtheid van de organisatie.
Aanmelden voor een assessment
Behoefte aan een assessment? Meer informatie? U kunt mij bellen op 06-51615400, mij een e-mail sturen of het ingevulde contactformulier verzenden.